haha detta måste vara ett skämt?

vadå man får inte sjunga pepparkakssången och klä ut sig till pepparkaka i luciatågen längre för att det är 'racistiskt'?
dom har redan förbjudit svenska nationalsången på skolavslutningar och skolavslutningar i kyrkan, vad är nästa man får inte fira svenska nationaldagen? :o
jag har inget emot folk från andra etniska bakgrunder men att Sverige ska behöva ta bort traditioner och karaktärer i luciatåg?.. När vi åker till andra länder måste vi ta hänsyn till deras religioner osv men dom som flyttar till Sverige ska inte ta hänsyn till vårat sätt att leva!!
antar att nästa vecka får det inte serveras fläsk på skolor!
/en arg Jasmine


Kommentarer här!
Postat av: Anonym

Människan som började med att man inte skulle ha pepparkake dräkten var en SVENSK lärare. Hon fick ett nervöst sammanbrott vilket gjorde att hon helt plötsligt ansåg att man ej skulle få servera pepparkakor eller klä ut sig för hon tyckte folk skulle kunna se det som kränkande.
Så det är inget motstånd mot att klä ut sig som en pepparkaka bara ett på hittat motsånd med grund från en lärare någonstans i svergie som sedan lett till allt. Läs på innan du skriver och skyller på invandrarna.

2012-12-18 @ 19:30:47

Kommentera!:

You name here!:
Kommer ihåg dig!

E-post här!: (publiceras inte)

din bloggadress här!:

Din kommentar här!:

RSS 2.0